fbpx

info@importnija.com

Besplatna poštarina za porudžbine preko 2000 RSD

importnija@gmail.com

Politika privatnosti Importnija D.O.O.

 

Importnija DOO ne objavljuje, niti će ikada objaviti lične podatke svojih korisnika, sem onih podataka koje korisnici svojom voljom publikuju (na primer: korisničko ime, broj telefona, e-mail adresa nakon započete prepiske porukama, ali samo učesnicima prepiske).

importnija.com sajt ne ustupa, niti će ikada ustupiti lične podatke svojih korisnika trećim licima, sem na pisani zahtev organa gonjenja Republike Srbije i u skladu sa Zakonom.

Svi lični podaci korisnika importnija.com su zaštićeni 128-bitnom AES enkripcijom, u svetu jednom od najjačih metoda zaštite podataka.

Korišćenje kukija (cookies)

Importnija DOO koristi kukije, male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika kako bi se obezbedilo ispravno funkcionisanje sajta kao što su registracija i logovanje korisnika.

Prosleđivanje podataka trećim stranama – 3rd party data sharing

Importnija DOO iz razloga analize svoje posećenosti koristi Google Analytics, web analitičku uslugu koju pruža Google, Inc. (Google).

Google Analytics koristi kukije, male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika, koji omogućavaju Importniji DOO lakšu analizu načina na koji mu korisnici pristupaju.

Informacije koje se na ovaj način prikupljaju o Vašem korišćenju importnija.com sajta (uključujući Vašu IP adresu, ali bez Vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Googl-a, na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD.

Google će iskoristiti ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kompajliranja izveštaja o aktivnosti na sajtu za račun Importnija DOO, kao i za druge usluge u vezi sa aktivnostima na importnija.com sajtu i upotrebom Interneta.

Google će možda proslediti ove informacije trećim licima u situacijama u kojima to zakon nalaže, ili kada pomenuta treća lica obrađuju gorepomenute podatke u ime Googlea. 

Google neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje. Google nikada neće dobiti Vaše lične podatke.

Možete isključiti upotrebu kukija odabirom odgovarajućih podešavanja u Vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite importnija.com sajt u punoj njegovoj funkcionalnosti. Korišćenjem importnija.com sajta, pristajete na obradu svojih podataka preko Googl-a, a na opisani način i u gore pomenute svrhe.

nega zuba

Jedinstven sastav snažnog antibakterijskog dejstva uklanja neprijatan zadah, plak i mrlje sa zuba. Redovno pranje zuba sprečava nastanak karijesa.

thailand

ISME Rasyan pasta za izbeljivanje zuba je jedan od najpopularnijih suvenira sa Tajlanda. Ljubiteljima egzotičnih putovanja je poznata sa mnogih “must-have shopping” lista. Uverite se i sami zašto je turisti širom sveta obožavaju

Ulje karanfilića se od davnina koristi za tretiranje upalnih procesa u ustima. U kineskoj i ajurvedskoj medicini su njegova lekovita svojstva poznata preko 2.000 godina.

Redovno pranje zuba sprečava nastanak karijesa. Uklanjanje zubnog plaka je od ključnog značaja za zdrave zube i desni.

Blistav osmeh je najlepši dar koji možemo da primimo i damo. Smejte se sa samopouzdanjem, u svakoj prilici, ponosno pokazujući prirodno bele i zdrave zube.

Image Retina

Prirodno rešenje za blistav osmeh i svež dah.

Newsletter

Prvi saznajte novosti o zdravlju zuba, akcijama i aktuelnim popustima.

Importnija D.O.O.
Grobljanska 2 levi prilaz 8, Kaluđerica, Grocka, Beograd 11130, Srbija
Registarski/Maticni broj : 21584134
PIB : 111972809
Raiffeisen Bank Srbija : 265-6190310000987-59

Šifra delatnosti:4971- Trgovina na malo podsredstvom poste ili preko interneta

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem, uplatnicom na račun i karticom. Plaćanje karticom je potpuno sigurno u saradnji sa Raiffeisen Bankom.

Importnija DOO. Sva Prava zadržana. Napravio: Elimpex

Hit Enter to search or Esc key to close