fbpx

info@importnija.com

Besplatna poštarina za porudžbine preko 2000 RSD

importnija@gmail.com

Opšti uslovi poslovanja

Poštovani korisnici,

Kada posetite sajt Importnija D.O.O.  i prilikom svake vaše kupovine važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje ćemo vam detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Opis proizvoda

Importnija D.O.O. garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda. Proizvodi na sajtu Importnija D.O.O. su originalne robne marke. Svi proizvodi se nabavljaju direktno od proizvođača ili od jedinih ovlašćenih distributera koji se snabdevaju neposredno od proizvođača. 

Importnija D.O.O. nastoji da sve proizvode na sajtu opiše što je tačnije moguće. Proizvodi su predstavljeni po brendovima i kategorijama.Proizvodi su predstavljeni tekstom i prikazani fotografijom. Fotografija proizvoda koji predstavlja grupu vam može poslužiti kao osnovna informacija o izgledu proizvoda. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu možete kontaktirati. Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak , pružamo vam mogućnost zamene proizvoda ili povrata. Za više informacija možete pogledeti odeljak Povrat robe i odeljak Reklamacije.

Cene proizvoda

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om, I u zavisnosti od odabira sa ili bez troškova transporta. Obavezujemo se da vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde vaše narudžbine i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost vaše kupovine.Za više informacija o troškovima transporta, molimo vas pogledajte odeljak Troškovi transporta.

Troškovi transporta

Dostava se vrši isključivo na teritoriji Srbije kurirskom službom i/ili Postom Srbije. Ukoliko vrednost vaše pošiljke ne prelazi iznos od 3.000,00 RSD, prilikom ispostave pošiljke biće vam naplaćeni i troškovi transporta, u skladu sa važećom tarifom kurirske službe. Importnija D.O.O. snosi troškove isporuke za porudžbine preko 3.000,00 RSD.

Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta importnija.com upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje). 

Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu importnija.com možete preuzeti na sledeće načine:

 • Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje posredstvom kurirske službe ili poste Srbije na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;
 • Na drugoj adresi: ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije, možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbine.

VAŽNA NAPOMENA! Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala. Ukoliko primetite nepravilnosti na samom artiklu, dostavljeni artikal vratite po kuriru.

Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu  ili Postu Srbije koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Način plaćanja

Importnija D.O.O. podržava sledeće načine plaćanja:

 • Placanje pouzecem
 • platnim karticama (VISA, MasterCard, MaestroCard, DinaCard).

Plaćanje platnim karticama – Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Reiffeizen Bank Srbija, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Kartice koje su prihvaćene u našoj online prodavnici su: VISA, MasterCard, MaestroCard, DinaCard.

Placanje pouzecem se obavlja tako sto vam Kurirska sluzba ili Posta Srbije dostavi porucenu robu I posle koje placate dogovoreni iznos kuriru.

Reklamacije

Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge u svemu prema vašim željama i potrebama. Kupac koji je u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj. Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Importnija D.O.O. ne garantuje isporuku za nepotpune i netačne porudžbine. Gаrantujemo povraćaj novca ili zamenu proizvoda, ukoliko se proizvod isporuči na bilo којi način oštećen, као i u slučaju da smo vаm poslali proizvod којi nistе naručili. Reklamacije prihvatamo u roku od 24 časa od dana prijema pošiljke. U slučaju reklamacije kupac je dužan da pošiljku vrati trgovcu o svom trošku. Povraćaj novca/zamena vrši se po prijemu vraćenog proizvoda i nakon odobravanja reklamacije. Zа sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona +381 64 2423513  ili na e-mail: importnija@gmail.com. Proveru kvaliteta poručenih proizvoda vršimo pre isporuke, а rok trajanja је istaknut na proizvodima ili na deklaracijama proizvoda.

Ovde možete preuzeti zahtev za reklamaciju.

 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Importnije D.O.O. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Povrat robe

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:

 • ustanovite da vam je greškom Importnije D.O.O. dostavljen proizvod koji niste naručili
 • ustanovite da vam je greškom Importnije D.O.O. , pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i fakturisan i proizvod koji niste naručili ili ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili i odustali od kupovine

imate pravo da Importniji D.O.O. vratite sporne proizvode, a mi ćemo vam vratiti vaš novac ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Uslovi pod kojima ćemo vam omogućiti povrat na ovaj način su sledeći:

 • roba koju nam vraćate mora biti neotpakovana i nekorišćena
 • od dana kada vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane)
 • popunili ste i poslali nam izjavu o odustanku od kupovine  na e-mail adresu importnija@gmail.com
 • Importnija D.O.O. je potvrdio prijem Izjavu o odustanku od kupovine na daljinu.
 • upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njegovog oštećenja tokom transporta;
 • uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su vam predata prilikom isporuke (račun, otpremnica i sl)
 • Importnija D.O.O. je potvrdila prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povrat novca

U roku od 14 dana od prijema urednog artikla Importnija D.O.O. će vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli u Izjavu o odustanku od kupovine na daljinu.

VAŽNE NAPOMENE!

 • Importnija D.O.O. nije odgovorna za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećete moći da ostvarite svoje pravo na jednostrani raskid i povrat novca. Molimo vas da zato na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite.
 • U skladu sa zakonskim normama, dužni ste da snosite troškove povrata.

 

Promene opštih uslova

Importnija D.O.O. zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni.

O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.

nega zuba

Jedinstven sastav snažnog antibakterijskog dejstva uklanja neprijatan zadah, plak i mrlje sa zuba. Redovno pranje zuba sprečava nastanak karijesa.

thailand

ISME Rasyan pasta za izbeljivanje zuba je jedan od najpopularnijih suvenira sa Tajlanda. Ljubiteljima egzotičnih putovanja je poznata sa mnogih “must-have shopping” lista. Uverite se i sami zašto je turisti širom sveta obožavaju

Ulje karanfilića se od davnina koristi za tretiranje upalnih procesa u ustima. U kineskoj i ajurvedskoj medicini su njegova lekovita svojstva poznata preko 2.000 godina.

Redovno pranje zuba sprečava nastanak karijesa. Uklanjanje zubnog plaka je od ključnog značaja za zdrave zube i desni.

Blistav osmeh je najlepši dar koji možemo da primimo i damo. Smejte se sa samopouzdanjem, u svakoj prilici, ponosno pokazujući prirodno bele i zdrave zube.

Image Retina

Prirodno rešenje za blistav osmeh i svež dah.

Newsletter

Prvi saznajte novosti o zdravlju zuba, akcijama i aktuelnim popustima.

Importnija D.O.O.
Grobljanska 2 levi prilaz 8, Kaluđerica, Grocka, Beograd 11130, Srbija
Registarski/Maticni broj : 21584134
PIB : 111972809
Raiffeisen Bank Srbija : 265-6190310000987-59

Šifra delatnosti:4971- Trgovina na malo podsredstvom poste ili preko interneta

U našoj online prodavnici dostupna su plaćanja pouzećem, uplatnicom na račun i karticom. Plaćanje karticom je potpuno sigurno u saradnji sa Raiffeisen Bankom.

Importnija DOO. Sva Prava zadržana. Napravio: Elimpex

Hit Enter to search or Esc key to close